Vijesti Hvar

Faros maraton: kamere dokazale nesportsko ponašanje

Dva dana nakon 39. Faros maratona nastavljaju se događanja oko uzbudljive završnice i borbe za drugo mjesto koja se vodila između ukrajinskog reprezentativca Vlodymyra Voronka i Kanađanina Xaviera Dasharnaisa.

Više » | 01.09.2014

VK Korenat pobjednik Faros kupa 2014

Plivačkim dvobojem PK Kaštela - PK For, u sklopu Fešte plivanja i vaterpola na gradskom plivalištu Bonj, završena je ovogodišnja Ljetna škola plivanja PK For.

Više » | 31.08.2014

Talijan Matteo Furlan i Ruskinja Anastasiia Krapivina pobjednici Faros maratona

Talijanski maratonac Matteo Furlan pobjednik je 39. Faros maratona održanog danas u Starome Gradu.

Više » | 30.08.2014

Dvanaest medalja PK FOR na državnom B prvenstvu u plivanju

Plivačice i plivači PK For iz Staroga Grada sudjelovali su na “Kriterijskom mitingu za B klubove”, svojevrsnom državnom prvenstvu za klubove koji nemaju cjelogodišnje uvjete za rad, održanom od 22. do 24. kolovoza u Đakovu.

Više » | 26.08.2014

Jedrenje: Hvaranin Filip Jurišić osmi u Europi

Filip Jurišić, Hvaranin sa splitskom adresom koji jedri za JK Mornar, na Europskom prvenstvu za Lasere održanom ovoga vikenda u Splitu osvojio je 8. mjesto.

Više » | 17.06.2014

RK Hvar: sačuvajmo igralište Tenis!

Iz Rukometnog kluba Hvar upućen je poziv građanima koji se odnosi na novouređeno igralište "Tenis".

Više » | 10.05.2014

Rukometašice ŽRK Hvar na korak do Druge lige

Bodom osvojenim u pretposljednjoj utakmici sezone igračice Ženskog rukometnog kluba Hvar ostvarile su svoj najveći uspjeh dosad: drugo mjesto na tablici 3. HRL – jug i, po svemu sudeći, nastup u 2. ligi sljedeće sezone. Završno kolo igra se posljednjeg vikenda u travnju u Vranjicu, no rezultat te utakmice ne bi trebao promijeniti konačan poredak.

Više » | 14.04.2014

Veterani NK Hvar na proslavi 35. rođendana dubrovačkih kolega

Veterani NK Hvar ovoga vikenda gostuju u Dubrovniku gdje su s veteranima RNK Split i NK Sloboda iz Tuzle proslavili 35. rođendan dubrovačkih kolega.

Više » | 12.04.2014

Rukometašice OŠ Hvar druge u županiji

Za dobre vijesti uvijek je dobro vrijeme, pa evo jedne koja nam je stigla iz hvarske osnovne škole. Naime, prošlog četvrtka, 27. ožujka 2014.g. u OŠ Mejaši u Splitu održano je županijsko natjecanje osnovnih škola u rukometu za djevojčice, na kojem su hvarske rukometašice osvojile drugo mjesto. Evo izvještaja koji nam je poslala ravnateljica OŠ Hvar Jelka Kovačić Vidmar.

Više » | 01.04.2014

Hvar: počela škola malog rukometa

Mali rukomet za buduće velike rukometaše započeo je u organizaciji Rukometnog kluba Hvar koji ove godine slavi 40. rođendan. Treću nedjelju za redom hvarska djeca vesele se učenju i igri s hvarskim veteranima.

Više » | 31.03.2014

Anketa

VIRTUAL TOUR HVAR